Bild

 

Nyheter

2021-03-22

Teqnion förvärvar CMW i Valdemarsvik AB

Teqnion AB har idag förvärvat damtliga aktier i CMW i Valdemarsvik AB.

"Teqnion har visat förståelse för vår lokala förankring och hur viktiga våra nära kundrelationer är. Vi har byggt vår företagskultur under många år och har medarbetare med stor erfarenhet och kunskap som tryggar vår konkurrensfördel. Teqnion är rätt ägare att förvalta denna företagaranda" säger CMWs VD och ägare Christer Hultgren. 


2018-06-20

”Prestige utan kompromiss”

CMW i Valdemarsvik investerar för framtiden och har i dagarna genomfört den enskilt största maskin upphandlingen i CMW´s historia.

Investeringen i sin helhet hamnar på totalt ca. 7,0miljoner SEK.

Det är en ”flerfunktionssvarv” av märket Mori Seiki NT4250 DCG/1500SZ som utstrålar dominans från varje synvinkel. Teknologin vad gäller, uppbyggnad och prestanda är innovativ och representerar det absoluta toppskiktet av flerfunktionsmaskiner.
Kommunikation är aldrig ensidig.....

Som ni ser i vårt nya bildspråk präglas CMW av nöjda och glada medarbetare. Vi har lyckats skapa en härlig arbetsplats där man trivs att gå till jobbet. Vi tror att det är den arbetstillfredsställelsen och glädjen som skapar det ”lilla extra” som vi vill ge våra kunder. Det ska vara skillnad mot våra konkurrenter och skillnaden ska både kännas och märkas.

 

Njut av vår hemsida, ta kontakt och berätta för oss vad du tycker. Saknar du något? Är något överflödigt? Kommunikation är aldrig ensidig och vi är inte bättre än att vi kan förbättra oss. Välkomna till CMW!


Bildbeskrivning
Bildbeskrivning