Bild

 

Nyheter

2018-06-20

”Prestige utan kompromiss”

CMW i Valdemarsvik investerar för framtiden och har i dagarna genomfört den enskilt största maskin upphandlingen i CMW´s historia.

Investeringen i sin helhet hamnar på totalt ca. 7,0miljoner SEK.

Det är en ”flerfunktionssvarv” av märket Mori Seiki NT4250 DCG/1500SZ som utstrålar dominans från varje synvinkel. Teknologin vad gäller, uppbyggnad och prestanda är innovativ och representerar det absoluta toppskiktet av flerfunktionsmaskiner.


2016-12-22
Vi investerar ytterligare!!

Denna gång i en multifunktionssvarv av märket Doosan Puma SMX3100S

Hela investeringen hamnar på ca. 4,0 miljoner sek och maskinen kommer under V5-2017

att installeras i Valdemarsvik.

”Innovation höjer ribban för effektivitet”

och med den här maskinen höjer vi vår tekniknivå ytterligare ett steg samtidigt som vi står ännu starkare att möta marknadens allt hårdare krav gällande kvalitet med korta ledtider.

Christer Hultgren, VDKommunikation är aldrig ensidig.....

Som ni ser i vårt nya bildspråk präglas CMW av nöjda och glada medarbetare. Vi har lyckats skapa en härlig arbetsplats där man trivs att gå till jobbet. Vi tror att det är den arbetstillfredsställelsen och glädjen som skapar det ”lilla extra” som vi vill ge våra kunder. Det ska vara skillnad mot våra konkurrenter och skillnaden ska både kännas och märkas.

 

Njut av vår hemsida, ta kontakt och berätta för oss vad du tycker. Saknar du något? Är något överflödigt? Kommunikation är aldrig ensidig och vi är inte bättre än att vi kan förbättra oss. Välkomna till CMW!


Bildbeskrivning